Jouw gids in de wereld van de edelstenen

Call us 24/7

(406) 555-0120

Angeliet, ook bekend als anhydriet of blauw anhydriet, is een prachtige edelsteen waarvan wordt aangenomen dat deze een scala aan fysieke en metafysische eigenschappen heeft. Het is een populaire keuze voor sieraden en spirituele praktijken vanwege de kalmerende en rustgevende energie. Hier zijn enkele interessante feiten over angeliet en de voordelen ervan:

1. Kleur en uiterlijk
Angeliet is een vorm van anhydriet met een kenmerkende blauwe kleur. De edelsteen kan in kleur variëren van lichtblauw tot dieper blauwgroen en kan ook witte aders of vlekken hebben. Het heeft een zachte, gladde textuur en kan gemakkelijk tot hoogglans worden gepolijst.

2. Metafysische eigenschappen
Angeliet wordt verondersteld een reeks metafysische eigenschappen te hebben. Er wordt gezegd dat het de communicatie verbetert en een gevoel van kalmte en rust bevordert. Bovendien zou angeliet het keelchakra stimuleren, dat wordt geassocieerd met communicatie, zelfexpressie en creativiteit. Door met engeliet te werken, kunnen individuen helpen om dit chakra in balans te brengen en te activeren, waardoor duidelijke communicatie en creatieve expressie worden bevorderd.

3. Fysieke eigenschappen
Naast zijn metafysische eigenschappen, wordt aangenomen dat angeliet ook een reeks fysieke voordelen heeft. Er wordt gezegd dat het helpt pijn en ontstekingen te verlichten en genezing na een operatie of letsel bevordert. Sommigen geloven ook dat angeliet kan helpen om de schildklier te reguleren en de algehele metabolische functie te verbeteren.

4. Geologische oorsprong
Angeliet wordt voornamelijk gevonden in Peru, hoewel het ook te vinden is in Mexico, Duitsland en een paar andere locaties over de hele wereld. De edelsteen wordt gevormd uit calciumsulfaat, dat kristalliseert in afzettingsgesteenten. De blauwe kleur van de edelsteen is te wijten aan de aanwezigheid van koperionen.

5. Sieraden
Angeliet is een populaire edelsteen voor sieraden vanwege zijn kalmerende en rustgevende energie, evenals zijn unieke blauwe kleur. Het wordt vaak gebruikt in kettingen, armbanden en oorbellen en kan worden gecombineerd met andere edelstenen zoals amethist of citrien om prachtige en unieke stukken te creëren. Sommigen geloven dat het dragen van angelite-sieraden kan helpen om duidelijke communicatie, creativiteit en algeheel welzijn te bevorderen.

Kortom, angeliet is een mooie en veelzijdige edelsteen met tal van voordelen voor zowel de fysieke als de metafysische gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke remedie tegen pijn en ontstekingen of gewoon wat unieke schoonheid aan je sieradencollectie wilt toevoegen, angeliet is zeker het ontdekken waard. Dus waarom zou u niet de helende en spirituele eigenschappen van deze verbluffende edelsteen ontdekken en de schoonheid en voordelen ervan zelf ervaren?

6. Verzorging en onderhoud
Angeliet is een relatief zachte edelsteen met een score van 3,5 op de schaal van Mohs, wat betekent dat hij gemakkelijk kan worden bekrast of beschadigd. Het is ook gevoelig voor hoge temperaturen en langdurige blootstelling aan zonlicht. Om voor angelite-sieraden te zorgen, is het het beste om ze niet te dragen tijdens activiteiten die de edelsteen kunnen krassen of beschadigen, zoals sporten of tuinieren. Bovendien moet het op een koele, droge plaats worden bewaard, uit direct zonlicht.

7. Prijzen
Angeliet is een relatief betaalbare edelsteen, met prijzen variërend van een paar dollar voor kleine getrommelde stenen tot een paar honderd dollar voor grotere stukken van hoge kwaliteit. De prijs van angeliet kan variëren, afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de edelsteen, evenals de complexiteit van het sieradenontwerp.

Kortom, angeliet is een prachtige en unieke edelsteen met een scala aan voordelen voor zowel de fysieke als de metafysische gezondheid. Of je nu wordt aangetrokken door de kalmerende energie of de prachtige blauwe kleur, engeliet is zeker het ontdekken waard. Dus waarom voeg je niet wat natuurlijke schoonheid en spirituele energie toe aan je leven met deze prachtige edelsteen?

Meer informatie over de Angeliet

Landen

Chakra's

Helende werking

Delen:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.