Jouw gids in de wereld van de edelstenen

Call us 24/7

(406) 555-0120

Chakra
Chakra
Werking
Werking

Aventurijn

May 4, 2023
Aventurijn is een veelzijdige edelsteen die een scala aan voordelen biedt voor zowel de fysieke als de metafysische gezondheid. Zijn kalmerende en aardende eigenschappen maken het een ideale edelsteen voor het bevorderen van emotionele genezing, het verbeteren van creativiteit en mentale helderheid en het bevorderen van het algehele welzijn. Of je nu op zoek bent om aventurijn in je meditatie- en mindfulness-praktijken te integreren, of gewoon wat schoonheid en positieve energie aan je leven toe te voegen, deze prachtige edelsteen is zeker het verkennen waard. Dus waarom ontdek je niet de genezende en spirituele eigenschappen van aventurijn en ervaar je de schoonheid en voordelen ervan zelf?

Angeliet

May 4, 2023
Angeliet is een mooie en veelzijdige edelsteen met een scala aan voordelen voor zowel de fysieke als de metafysische gezondheid. Het wordt voornamelijk gevonden in Peru en wordt gevormd uit calciumsulfaat. Angeliet wordt verondersteld de communicatie te verbeteren, kalmte te bevorderen en pijn en ontstekingen te verzachten. Er wordt ook gezegd dat het de keelchakra stimuleert, die wordt geassocieerd met communicatie, zelfexpressie en creativiteit. Angeliet is een populaire keuze voor sieraden vanwege de kalmerende en rustgevende energie, unieke blauwe kleur en betaalbaarheid. Het is echter belangrijk op te merken dat het een relatief zachte edelsteen is en goed moet worden verzorgd om schade te voorkomen. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke remedie tegen pijn en ontstekingen of gewoon wat schoonheid en spiritualiteit aan je leven wilt toevoegen, angeliet is zeker het ontdekken waard.

Ametrine

May 4, 2023
Ametrien is een prachtige edelsteen die de kleuren van zowel amethist als citrien combineert. Met zijn unieke kleur en waargenomen genezende eigenschappen is het een populaire keuze geworden voor sieraden en spirituele praktijken. Van het bevorderen van mentale helderheid en creativiteit tot het versterken van spiritueel bewustzijn, ametrien biedt een scala aan voordelen voor zowel fysieke als metafysische gezondheid. Als je wat natuurlijke schoonheid en spirituele energie aan je leven wilt toevoegen, is ametrien zeker het ontdekken waard.

Amber

May 4, 2023
Barnsteen is een fascinerende edelsteen met een rijke geschiedenis en tal van voordelen. Met zijn unieke schoonheid en waargenomen genezende eigenschappen wordt het al duizenden jaren gekoesterd door culturen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke remedie tegen ontstekingen of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan je sieradencollectie, barnsteen is een mooie en veelzijdige edelsteen die zeker het ontdekken waard is. Dus waarom zou u de rustgevende energie van deze oude edelsteen niet ontdekken en de schoonheid en voordelen ervan zelf ervaren?

Amazoniet 

May 4, 2023

Barnsteen

April 20, 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.